Мороз обіцяє не зривати вибори

Неділя, 27 травня 2007, 18:17

Спікер Олександр Мороз заявляє, що не має наміру затягувати строки розгляду й прийняття у Верховній Раді законів, необхідних для проведення дострокових виборів.

"Я не має наміру грати на строках і процедурі розгляду законів. Усе буде визначати погоджувальна рада", - пообіцяв Мороз на прес-конференції в Києві.

Він відзначив, що робоча група погодила пакет законопроектів, водночас не досягши угоди по ряду з них, зокрема, щодо статусу народного депутата й імперативного мандата.

Мороз припустив, що із цих питань у парламенті може "йти дискусія". Він підкреслив, що сам є прихильником скороченої процедури прийняття згаданих законів.

Він також висловився проти політичного переслідування державних службовців, а також співробітників силових структур, у зв'язку з їхніми діями під час політичної кризи.

"І з тієї й з іншої сторони були люди, які відстоювали свої принципи й позиції. Ці люди не повинні постраждати", - підкреслив Мороз.

Зокрема, він відзначив, що біля двохсот співробітників Управління державної охорони подали у відставку, не бажаючи брати участі в подіях, пов'язаних з політичним протистоянням. Мороз підкреслив, що ці люди не повинні залишитися без роботи.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News