Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Давидович попереджає Януковича, Ющенка і Мороза про проблеми

Понеділок, 28 травня 2007, 17:59

Голова Центральної виборчої комісії Ярослав Давидович вважає, що проблема оперативного створення державного реєстру виборців вимагає додаткових консультацій і громадського обговорення.

Про це Давидович сказав у понеділок в інтерв'ю "5 каналу", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Голова ЦВК прогнозує, що створити реєстр на зміну виборчим спискам буде надзвичайно складно як організаційно, так і фінансово.

"Навколо даного закону, ухваленого у лютому 2007 року про державний реєстр, створити його (державний реєстр) за 4 місяці буде надзвичайно проблематично, і потребуватиме потребу в окремих дискусіях і додатковому вивченні даного питання. Якщо ми хочемо вирішити це питання і не погубити справу, це одне, якщо ми хочемо сьогодні політично пропіарити це питання і провалити тим самим - це зовсім інше питання", - вважає Давидович.

Разом з тим голова ЦВК відзначив, що комісія повністю готова організаційно, хоча Міністерство фінансів поки не перерахувало гроші на підготовку і проведення виборів.

Як відомо, створення державного реєстру виборців є однією з умов політичних домовленостей між президентом Віктором Ющенком, прем'єр-міністром Віктором Януковичем і спікером Олександром Морозом про проведення виборів 30 вересня.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування