Тимошенко обіцяє зробити те, на що "Регіони" не погодяться під дулом пістолета

Вівторок, 29 травня 2007, 10:44

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко запевнила, що всі депутати від опозиції складуть мандати, і це стане передумовою для розпуску парламенту.

"У мене є гарантії цього, є тверді гарантії", - сказала Тимошенко в інтерв’ю журналістам у вівторок.

"Я вклоняюсь понад 100 депутатам, які залишились у нашій фракції, незалежно письменники вони, поети чи політики, що вони покладуть мандати, і продемонструють громадянам відповідальну політику", - заявила Тимошенко.

За її словами, раніше за мандати "глотку перегризали".

Тимошенко також сказала, що не боїться прецеденту, коли складення повноважень 150 депутатами призведе до розпуску парламенту.

"Я не знаю таких народних депутатів у Партії регіонів, які можуть покласти мандат під дулом пістолета", - сказала Тимошенко.

Тимошенко розповіла, що сесія парламенту розпочнеться після того, як будуть зняті останні неузгодженості в законопроектах для проведення дострокових виборів.

"Є 5-6 розбіжностей, які ми намагаємося узгодити стосовно закону про вибори, і 5-6 пунктів у законі про статус народного депутата в частині імперативного мандату", - сказала вона.

Тимошенко назвала "профанацією" намір створити реєстр виборців до 30 вересня.

"Якщо реєстр не буде створений, на виборах ми працюватимемо по старій базі виборців. Ця домовленість записана у додатках нічних домовленостей", - наголосила вона.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News