Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Піскун почав тягати Ющенка по судах

Вівторок, 29 травня 2007, 11:33

Святослав Піскун особисто звернувся до Шевченківського суду міста Києва з позовом щодо оскарження указу президента Віктора Ющенка про звільнення його з посади генерального прокурора.

Про це в інтерв’ю УНІАН повідомив заступник глави секретаріату президента Ігор Пукшин.

“Наскільки я поінформований, Піскун подав позовну заяву до Шевченківського суду, тобто він добре розуміє, що ухвала Солом’янського суду є “липовою”, - сказав Пукшин, додавши, що постанова Солом’янського суду винесена з грубими порушеннями процесуальних норм.

За його словами, суддя, виносячи завідомо неправосудне рішення, “прекрасно розумів”, що питання оскарження дії чи бездіяльності Кабінету міністрів, президента чи інших органів центральної виконавчої влади слухається судом у кількості трьох суддів.

“А він це зробив одноосібно, тобто це однозначно завідомо незаконне рішення суду”, - наголосив Пукшин, нагадавши, що секретаріат президента в суботу звернувся до Апеляційного суду Києва з поданням щодо оскарження рішення Солом’янського районного суду Києва.

Водночас у прес-службі Генпрокуратури повідомили, що 25 травня Шевченківським районним судом Києва було зареєстровано позовну заяву Піскуна про визнання указу президента щодо його звільнення незаконним.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування