Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко звинувачує опозицію в насиллі

Вівторок, 29 травня 2007, 11:46

Лідер Компартії Петро Симоненко заявляє, що представники опозиційних фракцій затягують процес прийняття необхідних для проведення дострокових виборів документів.

"Знову насилують ситуацію, не пропонуючи вихід з цієї конкретної проблеми", - сказав Симоненко у вівторок, коментуючи результати погоджувальної ради, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За словами лідера КПУ, на даний момент існуючу ситуацію "загнали ще далі в глухий кут".

Симоненко підкреслив, що представники опозиційних фракцій відмовляються починати пленарне засідання Верховної Ради, заявляючи про необхідність погодити всі позиції.

"Зараз підемо, керівники фракцій, і почнемо радитися. А про що радитися, якщо ми всі були учасниками робочої групи? Ми знаємо всі ці проблеми досконально", - сказав лідер комуністів.

"Це саме і свідчить про те, що вони не знають, чого вони хотіли і для чого замутили цю ситуацію", - сказав він.

Крім того, за словами Симоненка, на даний момент указ президента про достроковий розпуск Верховної Ради припинений на два дні, а після 31 травня "буде заборонена діяльність Верховної Ради".

"До 30 вересня Верховної Ради немає", - наголосив лідер КПУ, додавши, що сторона президента не замислилася над тим, хто до цього часу буде займатися підготовкою державного бюджету на майбутній рік.

Крім того, коментуючи пакет пропозицій, необхідних для проведення дострокових виборів, Симоненко відзначив, що опозиція заявляє, що готова голосувати за всі закони.

При цьому, відзначив він, закону про імперативний мандат не існує, оскільки він не підготовлений.

За словами Симоненка, залишаються невирішеними питання щодо державного реєстру виборців, не запропоновані зміни до складу ЦВК, не вирішено питання про запобігання можливості використання паралельного сервера для підрахунку голосів виборців.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування