Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У лавах Тимошенко ще сумніваються, що підуть на вибори 30 вересня

Вівторок, 29 травня 2007, 11:48

Член Блоку Юлії Тимошенко Йосип Вінський не впевнений до кінця в тому, що дострокові парламентські вибори відбудуться 30 вересня поточного року.

Відповідаючи на запитання, яка імовірність чергового перенесення дати виборів, він відзначив: "80 на 20", повідомляє Ліга.

Вінський зазначив, що зараз робоча група у Верховній Раді обговорює питання щодо пакету неузгоджених законопроектів, зокрема, по змінах у закон про вибори народних депутатів.

За його словами, ці ж питання планується обговорювати на засіданні фракції БЮТ. Крім того, буде розглядатися можливість роботи опозиції в парламенті.

Зокрема, будуть визначатися умови, за яких члени БЮТ і "Нашої України" зможуть зайти в сесійну залу, а також список документів, за які буде голосувати опозиція.

Відповідаючи питання про те, чи зайде опозиція в залу пленарних засідань, Вінський відповів: "Такий намір є, і все залежить від того, чи будуть створені відповідні підстави для цього".

Як відомо, за домовленістю, досягнутою у вихідні президентом Віктором Ющенком з прем'єр-міністром Віктором Януковичем та спікером Верховної Ради Олександром Морозом, дострокові вибори в парламент призначені на 30 вересня.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування