Шемчук вирішив триматися подалі від кабінету генпрокурора

Вівторок, 29 травня 2007, 11:58

Виконувач обов'язків генпрокурора Віктор Шемчук не має наміру з'являтися в кабінеті генпрокурора, допоки суди не розставлять всі крапки над "і" в ситуації навколо Генпрокуратури та її керівництва.

Про це Шемчук заявив у понеділок, відповідаючи на питання журналістів, повідомляє УНІАН.

"Я не хочу заходити в Генпрокуратуру так, як начебто я щось вкрав", - сказав Шемчук, додавши, що до того моменту, поки суди не винесуть свої вердикти, "не має наміру з’являтися в кабінеті генпрокурора на Різницькій".

При цьому він зауважив, що "знаходитись в кабінеті генпрокурора зовсім не обов'язково… Я продовжую працювати, виконувати обов'язки".

Водночас, Шемчук зазначив, що він доручив заступнику генпрокурора Олександру Медведьку перевірити законність порушення кримінальної справи, в якій фігурують співробітники 5 каналу, зокрема, редактор телепередачі "Закрита зона" Володимир Ар'єв.

Крім того, він сказав, що копію рішення Солом'янського райсуду столиці, який призупинив дію указу президента щодо звільнення Святослава Піскуна з посади генпрокурора, направлено до прокуратури Києва для перевірки законності винесення такого рішення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування