Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко підпише все, що ухвалять у Мороза

Вівторок, 29 травня 2007, 12:50

Президент негайно підпише закони, необхідні для проведення позачергових виборів.

Про це йдеться в заяві керівника секретаріату президента Віктора Балоги.

"Президент вважає, що після останніх домовленостей із прем’єр-міністром Віктором Януковичем і головою Верховної Ради п’ятого скликання Олександром Морозом щодо проведення позачергових парламентських виборів суб’єктом відповідальності за подальші кроки в цьому напрямку стала ВР", - йдеться в заяві.

"Глава держави, зупинивши дію свого указу про дострокове припинення повноважень парламенту, одночасно закликає народних депутатів з усіх фракцій до результативного голосування за проекти законів, необхідні для проведення виборчої кампанії, та законопроекти з невідкладних соціально-економічних питань", - повідомив Балога.

За його словами, депутати і з більшості, і з опозиції мають показати суспільству готовність втілювати компромісні рішення "не створенням словесних конструкцій у парламентській залі, а натисканням кнопки "за".

"Два дні, відведені президентом на прийняття відповідних законів, стануть тестом на політичну відповідальність", - переконаний Балога.

Балога запевнив, що президент невідкладно підпише всі закони.

"Глава держави сьогодні наголосив на тому, щоб документи з парламенту надходили йому на підпис без зволікань. Відповідні служби секретаріату президента і апарату Верховної Ради забезпечать таку оперативність", - повідомив глава секретаріату.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування