Група не подолала розбіжностей. Пакет залишать на завтра?

Вівторок, 29 травня 2007, 16:06

Верховна Рада голосуватиме за пакет законопроектів, необхідних для проведення позачергових парламентських виборів, у середу.

Про це у вівторок по завершенню консультацій лідерів фракцій і членів робочої групи повідомив журналістам лідер Компартії Петро Симоненко, передає УНІАН.

За його словами, під час проведення консультацій практично не вдалося досягти компромісу стосовно тих розбіжностей, які існували.

"Залишилися всі ті самі принципові розбіжності, які і були. Тобто, на завтрашній день перенесене все голосування, яке стосується пакету законів", - сказав Симоненко.

При цьому він не виключив, що в середу парламент може розглянути проект закону про внесення змін до Конституції щодо імперативного мандату.

Симоненко також наголосив, що під час пленарного засідання Верховної Ради у вівторок планується внести зміни до закону про Центральну виборчу комісію, аби надати можливість за пропозицією президента змінити склад ЦВК.

При цьому він зауважив, що поки ці зміни не будуть внесені, коаліція не обговорюватиме питання внесення своїх кандидатур до нового складу Центрвиборчкому.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News