Піскун знову тимчасово не прокурор

Вівторок, 29 травня 2007, 16:35

Київський апеляційний адміністративний суд ухвалив рішення про забезпечення позову президента Віктора Ющенка та призупинив рішення Солом`янського суду, згідно з яким Святослава Піскуна поновлено на посаді генерального прокурора.

Про це повідомляє "5 канал".

Відтак, укази президента про звільнення Піскуна, призначення Віктора Шемчука в.о. генпрокурора та підпорядкування внутрішніх військ президенту стають чинними.

Цю інформацію підтвердив УНІАН народний депутат від Партії регіонів Юрій Мірошниченко. Втім, він не став її коментувати, зазначивши лише, що укази президента діють.

Він же раніше повідомив, що у вівторок Київський апеляційний адміністративний суд надійшли із Солом'янського суду Києва документи у "справі Піскуна".

Про це повідомив прес-службі Партії регіонів народний депутат Юрій Мірошниченко.

Тоді ж до Київського апеляційного адміністративного суду прибула група депутатів від Партії регіонів, повідомили джерела "Української правди".

На думку джерел на Банковій, це є порушенням домовленостей між Ющенком, Януковичем і Морозом про невтручання політиків у діяльність судових органів.

Після того, як 25 травня Солом'янський суд Києва поновив Піскуна на посаді генпрокурора, секретаріат президента звернувся в Апеляційний суд з позовом про оскарження цього рішення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...