Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати з тертям і впертими комуністами переголосували всі закони

Вівторок, 29 травня 2007, 17:12

Верховна Рада переголосувала всі 53 закони, ухвалені парламентом в період між 3 квітня та 29 травня.

Відповідне рішення також було закріплено постановою Верховної Ради, яку підтримали 407 депутатів.

Питання щодо доцільності ухвалення окремих законів виникали лише у шести випадках.

Зокрема, щодо схвалення рішення президента про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2007 році для участі у багатонаціональних військових вченнях.

З категоричною відмовою підтримувати відповідний закон виступила фракція комуністів, при цьому голова Верховної Ради Олександр Мороз нагадав, що закон вже був підтриманий 6 квітня.

Крім того з пропозицією не підтримувати закон про викуп земельних ділянок приватної власності для суспільних потреб та з мотивів суспільної необхідності виступив член БЮТ Сергій Терьохін.

За його словами, у законі не досить чітко визначено термін "суспільної необхідності", що може дати можливість виселяти людей з їхніх земельних ділянок, на яких згодом будувати "царські села".

Також Терьохін виступив проти змін до законів щодо забезпечення якості імпортної сільськогосподарської продукції і щодо державного регулювання виробництва і реалізації цукру як таких, що суперечать СОТівським нормам.

Такими він також назвав зміни до закону про виноград та виноградне вино, що, на його думку, також є лобістськими.

Проти прийняття змін до закону про металобрухт (щодо спеціалізованих або спеціалізованих металургійних переробних підприємств, а також форм розрахунків при прийманні металобрухту) виступила член БЮТ Наталя Королевська.

За її словами, даний закон призведе до того, що будуть здані на металобрухт люки, очищені кладовища та інше. У відповідь на це Мороз нагадав слова одного з депутатів: "Уже все винесено".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...