Кириленко не бачить у коаліції бажання "торпедувати" домовленості

Вівторок, 29 травня 2007, 18:08

На даний момент "Наша Україна" не бачить підстав для перенесення позачергових виборів на термін, пізніший 30 вересня.

Про це сказав журналістам лідер "Нашої України" В’ячеслав Кириленко.

"Ми не бачимо підстав для будь-якого перенесення дати виборів з 30 вересня 2007 року. Ми вважаємо, що ця домовленість є публічною, вона вистраждана, вона неодноразово обговорювалася і вона публічно оприлюднена", - сказав він.

Кириленко також спрогнозував, що до кінця середи Верховна Рада ухвалить "ще п’ять-сім необхідних законопроектів та постанов" для проведення дострокових виборів, зокрема, зміни до бюджету в частині їх фінансування та зміни до закону про вибори.

На його переконання, ці рішення дозволять "розблокувати у законодавчому плані можливість проведення позачергової парламентської кампанії".

За словами Кириленка, після ухвалення законопроектів "Наша Україна" і БЮТ проведуть з’їзди, де припинять повноваження своїх депутатів, "що стане підставою для проведення позачергових виборів, але такою підставою, яка внесена спільною заявою президента, прем’єра і голови Верховної Ради на вимогу правлячої коаліції".

При цьому він додав, що на даний момент, попри намагання окремих депутатів від коаліції, не бачить бажання з боку більшості "торпедувати домовленості".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News