Кисельов звинувачує Пукшина у тиску на суд. Його зняли на мобільник

Вівторок, 29 травня 2007, 22:03

Член фракції Партії регіонів Василь Кисельов звинувачує секретаріат президента у тиску на Солом'янський райсуд Києва, який скасував указ президента про звільнення Святослава Піскуна з посади генпрокурора.

"Пукшин (заступник глави секретаріату президента) приїздить до Солом'янського райсуду, щоб тиснути на суд", - заявив він в ефірі 5 каналу.

"Я був присутній, коли Пукшин приїхав у Солом'янський суд і ховався потім в авто, щоб ми не зняли його на відеоплівку, бо ми ж будемо показувати. Його зняли на телефони", - зазначив Кисельов.

Реклама:

На питання про доцільність судового позову за такі дії, депутат відповів: "Я думаю, що до того йде".

Як відомо, увечері Пукшин заявив про незаконність ухвали Солом'янського райсуду Києва про скасування указу президента, оскільки вона не вступила в силу.

Водночас Кисельов назвав "черговим маренням" заяви лідера БЮТ Юлії Тимошенко про виділення коаліцією грошей на підкуп депутатів від опозиції, щоб вони не складали свої повноваження.

ВІДЕО ДНЯ

"Ніхто ніколи нікому ніякі гроші не пропонував і пропонувати не буде. Більш того, мене тривожить її заява – виходить, у неї щось не складається", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування