Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

БЮТ і "Наша Україна" не зайдуть у зал без пакета

Середа, 30 травня 2007, 11:38

Фракції блоків Юлії Тимошенко і "Наша Україна" не мають наміру брати участь у засіданнях Верховної Ради до розгляду документів, необхідних для проведення позачергових виборів парламенту.

Про це журналістам заявили депутати Ради Анатолій Семинога (БЮТ) і Руслан Князевич (НУ), повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"До того часу, поки ці питання ще є дискусійними, до кінця не вирішеними, ми вирішили не брати участь у сесійних засіданнях", - сказав Князевич.

За його словами, на засіданні погоджувальної комісії узгоджується проект закону про імперативний мандат, проект внесення змін у закон про вибори депутатів Ради, а також проект змін у держбюджет-2007, необхідних для проведення позачергових виборів Верховної Ради.

За словами Семиноги, порядок денний засідання парламенту може бути розроблений до 16:00, після чого опозиційні фракції готові будуть взяти участь у засіданні.

Депутат також вважає, що представники КПУ і СПУ намагаються зірвати домовленості між президентом Віктором Ющенком і прем'єр-міністром Віктором Януковичем щодо проведення дострокових виборів.

За словами Семиноги, та критика, що звучить у середу на адресу опозиції з боку деяких представників коаліції, "є цілком очікуваною".

"Це робиться, або щоб затягти процес, або взагалі, щоб переглянути домовленості", - цитує Семиногу УНІАН.

За його словами, на сьогоднішній день фактично відбувається "психологічна атака" на опозицію. При цьому він висловив сподівання, що усе-таки всі домовленості будуть виконані, хоча "деякі представники коаліції зацікавлені в кризі".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування