Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У житті Піскуна сталося диво

Середа, 30 травня 2007, 17:29

Святослав Піскун, звільнений президентом з посади генерального прокурора, заявляє, що голова Верховної Ради Олександр Мороз приїжджав до нього з метою обговорення спокійного проведення позачергових виборів.

"Сьогодні таки було диво: до мене заїхав Олександр Олександрович Мороз. Як з‘ясувалося, голова Верховної Ради взагалі вперше був у кабінеті генерального прокурора", - сказав Піскун журналістам у середу.

"Ми поговорили про результати перемовин, про те, що треба так все зробити, аби в державі був спокій і не було громадянського протистояння. Якщо ми йдемо на вибори, вони мають пройти в рамках закону, і прокуратура має це забезпечити", - зазначив він.

Водночас Піскун заявив, що йому нічого невідомо про плани президента Віктора Ющенка представити у середу у прокуратурі нового в. о. генпрокурора Віктора Шемчука.

"А хто сказав, що має відбутися представлення Шемчука? Як його можна представити, коли по ньому був абсолютно незаконний указ? Це таку пугалку зробили, аби Піскун зробив якісь кроки проти Шемчука чи можливо президента", - сказав Піскун.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування