БЮТ вимагає від МВС пояснень щодо ДТП через заступника Черновецького

Середа, 30 травня 2007, 18:21

БЮТ вимагає від Міністерства внутрішніх справ негайно відреагувати на інформацію ЗМІ щодо ДТП, винуватцем якого нібито став заступник мера Леоніда Черновецького Олесь Довгий.

"30 травня 2007 року засоби масової інформації повідомили, що вранці в Києві відбулася дорожньо-транспортна трагедія, в результаті якої загинули люди", - повідомляє прес-служба БЮТ.

"За однією з версій, постраждали діти, за іншою – співробітник охорони посольства", - зауважується у повідомленні.

"ЗМІ стверджують, що винуватцем аварії став водій автомобіля БМВ, що перебуває у власності заступника Леоніда Черновецького Олеся Довгого", - зазначає БЮТ.

"У той же час, ані журналістам, ані громадськості впродовж всього дня не вдалося довідатися від правоохоронних органів про те, що ж насправді сталося", - додається у повідомленні.

БЮТ заявляє, що "вже стало звичним явищем: як тільки високопосадовець є винуватцем аварії, правоохоронні органи раптом "німіють" і не можуть вичавити з себе ані слова".

При цьому БЮТ нагадує, що "і мер Києва Черновецький був винуватцем кількох ДТП, в результаті яких постраждали люди, але, в результаті, нікого так і не було покарано".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування