Коаліція не хоче поспішати з фінансуванням виборів

Четвер, 31 травня 2007, 10:21

Опозиція наполягає на скороченій процедурі розгляду законопроекту про зміни до бюджету, зокрема, про виділення фінансування дострокових виборів.

Про це заявив лідер "Нашої України" В'ячеслав Кириленко.

"Ми наполягаємо на скороченій процедурі, бо всім все ясно. Щоб не затягувати розв'язання політичної кризи, ми пропонуємо обговорення обмежити", - зазначив депутат.

Перед цим член фракції СПУ Віталій Шибко заявив щодо необхідності фінансування дострокових виборів: "Можна не спішити... У нас вибори 30 вересня, давайте будемо визначатися з бюджетами за 60 днів до виборів".

У свою чергу інший соціаліст Степан Бульба зазначив, що "поки що немає підстав для проведення виборів, а ми вже будемо приймати зміни до бюджету про їх фінансування".

"Давайте допоможемо Ющенку зробити ці вибори легітимними, прозорими. Ми йому звичайно не в допомозі, але так звана об'єднана опозиція хай над цим попрацює, нехай 151 депутат складе свої повноваження або хоч б покаже ті заяви", - заявив Бульба.

"А потім ми будемо говорити про фінансування того дійства, яке хочуть назвати виборами, а насправді воно є злочином з метою повернення до влади політичних невдах", - додав він.

Як відомо, у четвер президент підписав указ про продовження легітимності Верховної Ради ще на один день.

У четвер на засіданні парламенту присутні фракції і БЮТ, і "Нашої України".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News