Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На вибори виділять 365 мільйонів і ще трохи депутатам на страхування

Четвер, 31 травня 2007, 11:37

Кабмін пропонує виділити 365 мільйонів гривень на фінансування дострокових виборів до парламенту.

Як повідомив на засіданні віце-прем'єр Микола Азаров, фінансове забезпечення іде "в чіткій відповідності з законодавством".

Виділення коштів відбувається відповідно до розрахунків, поданих Центральною виборчою Комісією листом від 28.05.07.

"Фінансування цих видатків пропонується здійснити з єдиного казначейського рахунку за рахунок перевиконання планів доходів державного бюджету у 2006 році", - повідомив Азаров.

З метою врегулювання ситуації на внутрішньому ринку зерна та продовольства, що склалася під впливом жорсткої весняної посухи, виділено 50 млн. грн. на створення і забезпечення резервного запасу сортового і гібридного насіння.

Ще 100 мільйонів виділено на упередження наслідків посухи.

Крім того Азаров повідомив, що пропонуються зміни до бюджету щодо підвищення зарплат військослужбовцям та працівникам силових відомств.

При цьому віце-прем'єр відзначив, що йому приємно, що ці дії уряду "популяризувалися міністром оборони незважаючи на політичні уподобання".

Для застосування єдиних засад формування оплати праці військовослужбовців, осіб начальницького і рядового складу та поетапної ліквідації диспропорцій у їх грошовому забезпеченні у проекті змін до бюджету на зазначену мету передбачено додаткові видатки:

- Міністерству внутрішніх справ – 217,3 млн. грн. з метою доведення рівня грошового забезпечення середнього, молодшого начальницького складу та рядового складу органів внутрішніх справ до діючого рівня відповідних категорій військових інших силових структур;

- Управлінню державної охорони – на 2 млн. грн. з метою доведення рівня грошового забезпечення молодшого офіцерського складу до діючого рівня аналогічних військовослужбовців Міноборони.

Апарату Верховної Ради передбачені додаткові видатки в обсязі 2100 тис. грн. для здійснення страхових виплат народним депутатам.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування