Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" проведе з'їзд, коли ВР плідно попрацює

Четвер, 31 травня 2007, 11:48

"Наша Україна" проведе з’їзд свого блоку після того, як парламент ухвалить низку законів, необхідних для проведення дострокових виборів.

Про це заявив перший заступник голови Центрального виконкому партії Ігор Жданов, слова якого наводить прес-служба "Нашої України".

"Після схвалення Верховною Радою низки законів та постанов... "Наша Україна" негайно ухвалить рішення та невідкладно поінформує щодо часу проведення міжпартійного з’їзду Блоку "Наша Україна", на якому буде припинено повноваження депутатів, обраних від блоку", - повідомив він.

Серед документів, які парламент має проголосувати Жданов назвав закони про внесення змін до закону про держбюджет, якими фінансується проведення позачергових виборів, про внесення змін до Регламенту Верховної Ради (стосовно імперативного мандату) та внесення змін до закону про вибори народних депутатів.

Жданов також повідомив, що в четвер фракція "Наша Україна" зосередить свою роботу в стінах парламенту, оскільки президент Віктор Ющенко своїм указом продовжив строк чинності Верховної Ради на 1 день, 31 травня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування