Януковичі не збираються гратись у "пісочниці" Ющенка

Четвер, 31 травня 2007, 12:04

Член фракції Партії регіонів Тарас Чорновіл заявляє, що Партія регіонів буде голосувати за зміни до бюджету, які пропонує міністр фінансів Микола Азаров.

Про це він сказав в кулуарах Верховної Ради.

"Партія регіонів – це ядро коаліції, зміни до бюджету пропонуються коаліційним урядом, звичайно, ми їх підтримаємо", - сказав Чорновіл.

"Також ми будемо переконувати наших партнерів по коаліції теж підтримати ці зміни",- додав "регіонал".

При цьому він зазначив, що внесення цих змін до бюджету є частиною "справжніх" домовленостей між президентом та прем’єром.

Водночас, Чорновіл зазначив, що коаліція не буде голосувати за закон про імперативний мандат в такому вигляді, як його пропонують опозиційні фракції, "бо згідно з цим законом депутата можна позбавити повноважень навіть за те, що комусь не сподобається колір його очей або форма носа".

Крім того, Чорновіл наголосив, що Верховна Рада продовжить свою роботу в пленарному режимі і надалі, "і нам на це не потрібен дозвіл президента".

Депутат нагадав, що чинна Верховна Рада припиняє свої повноваження лише після складання присяги новообраної Верховної Ради.

"Те, що президент грається: даю вам право працювати або не даю, - немає ніякого значення. А що стосується цих днів (29-31 травня, на які президент призупинив указ про розпуск парламенту), то це проблеми президента і тих двох фракції (БЮТ і "Наша Україна"). Бо це є цирк, дитяча пісочниця, і ми в неї не граєм", - заявив Чорновіл.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування