Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

"Наша Україна" вважає, що Мороз не впорався з обов'язками

Четвер, 31 травня 2007, 12:55

Лідер фракції "Наша Україна" В’ячеслав Кириленко звинувачує спікера Верховної Ради Олександра Мороза в тому, що він на два тижні розтягнув розгляд змін до бюджету щодо фінансування виборів.

"За ініціативи Олександра Мороза питання фінансування виборів відкладено щонайменше на два тижні", - заявив Кириленко журналістам в четвер.

"Це робиться силами соціалістів і комуністів за мовчазної згоди Партії регіонів", - додав він.

"Це – спроби ревізувати домовленості між президентом, прем'єром та спікером, тоді як обов’язком голови ВР було забезпечити виконання домовленостей. Не можна однією рукою підписувати спільну заяву з президентом і прем’єром, а іншою – перекроювати домовленості", - підкреслив Кириленко.

Він пояснив, що ухвалення змін до бюджету тільки в першому читанні означатиме, що друге читання відбудеться не раніше, ніж за два тижні.

"За доброї згоди ми могли б після обіду повернутися до закону про бюджет, щоб проголосувати його в цілому, тим більше, що суттєвих зауважень немає", - зазначив він.

Кириленко повідомив, що "Наша Україна" працюватиме в парламенті до 24 години, після чого знову вступить у силу указ президента про розпуск парламенту.

Якщо в п’ятницю не будуть створені умови, щоб ми працювали в парламенті, то "Наша Україна" проведе з'їзд та обнулить списки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування