МВС звинувачує Гриценка в абсурдності, а Кіхтенка – у фальшуванні

Четвер, 31 травня 2007, 16:25

Міністерство внутрішніх справ заявляє про системну кампанію з дискредитації керівництва МВС з боку окремих політичних сил із залученням посадових осіб силових відомств.

Про це йдеться у заяві міністерства у відповідь на виступи командувача внутрішніх військ Олександра Кіхтенка та міністра оборони Анатолія Гриценка.

МВС називає "сфальшованими" документи "про ніби-то накази міністра внутрішніх справ Василя Цушка командувачу внутрішніх військ Олександру Кіхтенку".

"Після "гучної" прес-конференції Кіхтенка до преси з не менш сенсаційними заявами вийшов міністр оборони Анатолій Гриценко", - зауважується у заяві.

"Зокрема, інформаційні агентства з посиланням на Гриценка повідомляють, ніби Цушко просив його "передати МВС 11 тис. одиниць стрілкової зброї та десятки мільйонів одиниць боєприпасів", - додається у документі.

МВС наголошує на "абсурдності та неприпустимості подібних заяв з уст будь-яких посадових осіб, слову яких, в принципі, мають вірити сотні тисяч незаангажованих політикою військовослужбовців".

"Кожне слово людей такого рангу має бути зваженим і усвідомленим, а звинувачення – мати хоч якусь документальну основу. Наклепи і плітки ще нікому не додавали авторитету, а тим більше у військовому середовищі", - переконані в МВС.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування