Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богатирьова сподівається, що Ющенко дасть ще один шанс

Четвер, 31 травня 2007, 20:45

Лідер фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова заявляє, що переговори з узгодження законопроектів для дострокових виборів близькі до завершення.

"Думаю, у п’ятницю президент своїм указом продовжить дію свого указу (про легітимність парламенту), тому що ми перебуваємо на завершальному етапі", - сказала Богатирьова в інтерв'ю "Українській правді".

За її словами, у четвер парламент припинив роботу, тому що законопроекти не готові для розгляду в залі.

"Станом на зараз немає жодного документу, навіть запропонованого коаліцією, щоб його можна було роздати депутатам, і вони протягом години-двох ознайомились зі змістом", - додала Богатирьова.

Вона уточнила, що протягом вечора ці законопроекти будуть надруковані для депутатів.

"Завтра о 10-ій ранку почнемо їхній розгляд", - пообіцяла Богатирьова.

За її словами, до зали будуть внесені окремо законопроекти про вибори від коаліції та від опозиції.

"Буде підготовлена таблиця розбіжностей, куди потрапить вимога коаліції встановити 50-% бар’єр явки, який буде поширюватись тільки на дострокові вибори", - сказала вона.

Також до таблиці розбіжностей внесуть вимогу коаліції до державної прикордонної служби за три дні до виборів подати список людей, що виїхали закордон.

Богатирьова також спростувала інформацію, що вже визначено кандидатуру голови ЦИК, зокрема Марину Ставнійчук або представника президента в КС Володимира Шаповала.

"Ми до цього питання навіть не приступали, і голову ЦВК не визначали. Ті прізвища, які зараз називають – це просто інтриги", - додала вона.

У свою чергу речниця Партії регіонів Ганна Герман сказала журналістам, що партія не відмовляється від проведення виборів 30 вересня.

"Але ми пішли на великі поступки, і це не повинно означати, що ми будемо брати під козирьок кожну вимогу опозиції", - сказала Герман.

"Ми розуміємо опозицію, вони два місяці десь відпочивали на островах, а сьогодні хочуть працювати до опівночі. Але працювати немає з чим, бо законопроекти неузгоджені", - додала вона.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...