Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Гриценка погрожують показати листи Цушка, в яких він просить зброю

Четвер, 31 травня 2007, 21:08

Міністерство оборони заявляє, що має документальні підтвердження, що міністр внутрішніх справ Цушко звертався з проханням передати МВС велику кількість зброї та боєприпасів.

Про це йдеться у заяві прес-служби Міністерства оборони України, поширеній в четвер у відповідь на заяви представників МВС.

"Як в Міноборони так і в МВС зареєстровані документи, які підтверджують звернення Міністра внутрішніх справ Василя Цушка (вих.№4369/цш від 16 березня 2007 року) до Міністра оборони Анатолія Гриценка щодо передачі на безкоштовній основі стрілецької зброї та боєприпасів до неї", - зазначається в повідомленні.

В документі відзначається, що Гриценко "був здивований цим зверненням, оскільки такої кількості зброї з боєприпасами достатньо для оснащення цілої дивізії", тому міноборони попросило обґрунтування такого прохання.

"Після повторного запиту від Міністра внутрішніх справ України (вих.№6847/цш від 24 квітня 2007 року) Гриценко не знайшов в ньому достатніх переконливих аргументів для прийняття позитивного рішення у передачі зброї та боєприпасів до МВС, про що було повідомлено у листі (вих.№252/1602 від 16 травня 2007 року)", - зазначається в повідомленні.

"Управління прес-служби МО України радить представникам МВС перш ніж поширювати заяви з очевидною неправдивою інформацією, розібратися у власному відомчому діловодстві, а лише потім вдаватися до інформування суспільства", - наголошує прес-служба.

Також в документі зазначається, що міноборони сподівається, що МВС, коли "вивчить вищезазначені документи"... принесе публічне вибачення Міністру оборони Гриценку.

"В разі, якщо це не буде зроблено протягом доби, Управління прес-служби Міноборони залишає за собою право оприлюднити через ЗМІ повний текст звернень Міністра внутрішніх справ Василя Цушка до керівництва Міноборони і відповіді Міноборони на ці запити", - наголошується в заяві.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування