Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко не пошкодував, що з'їздив до Путіна

Неділя, 10 червня 2007, 16:44

Президент Віктор Ющенко підкреслює, що Україна готова й далі розвивати відносини з Росією.

Про це він заявив у ході зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним по завершенні саміту СНД у неділю.

"Для нас дуже важливі відносини з Росією, ми готові працювати в напрямку їхнього розвитку й робити аналіз того, що відбувається", - відзначив Ющенко.

Зі свого боку, Путін, звертаючись до українського колеги, висловив співчуття у зв'язку з тим, що Ющенку не вдалося прибути до початку санкт-петербурзького економічного форуму.

У той же час Путін відзначив, що сподівається на те, "що загальний дух і настрій наших колег теж може мати якесь значення".

Він нагадав, що на форумі мова йшла в основному про економічну інтеграцію "у світі в цілому і Євразії, у тому числі". "Тут, на зустрічі з колегами з СНД ми теж говорили про інтеграційні процеси", - сказав Путін.

Президент РФ позитивно оцінив можливість, яку надав неформальний саміт СНД для невимушеного спілкування.

"Є можливість поговорити нам про двосторонні відносини, так що я думаю, що ви не будете жалувати, що витратили час на приліт до Пітера", - відзначив Путін.

"Ні, я не буду жалувати. Я дуже вдячний за запрошення", - відповів Ющенко.

Разом з тим, як повідомив журналістам прес-секретар президента РФ Олексій Громов, Путін і Ющенко домовилися про проведення міждержавних консультацій на вищому рівні попередньо в серпні цього року в Росії.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...