Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Довгий боїться Тимошенко і не дасть їй піаритися

Понеділок, 11 червня 2007, 11:44

Заступник Київського міського голови Олесь Довгий не виключає можливості перенесення пленарного засідання сесії Київської міської ради.

Про це він заявив в інтерв’ю газеті "Українська столиця", повідомляє прес-служба Київради.

За словами секретаря Київради, за наявною інформацією, депутати БЮТ у Верховній Раді планують 14 червня "прийти на пленарне засідання міського депутатського корпусу з провокацією, адже вони розуміють, що всі рішення, прийняті ними щодо депутатів місцевих рад, суперечать закону і не мають реальної сили".

"Тож можна припустити, що представники БЮТ вкотре намагатимуться через влаштування чергового розгардіяшу у залі засідань Київради відверто попіаритися", - зауважив Довгий.

"Прикро, що ці люди грають на довірі людей. Вони усвідомили: не важливо, що ти робиш, а важливий принцип, яким керуєшся. Багато громадян і досі вірять, сприймають за чисту монету все те, що говорять і обіцяє Юлія Володимирівна (Тимошенко) чи представники її фракції", - зазначив він.

"Певний кредит довіри, який вони отримали на минулих виборах, на їхню думку, дає їм змогу часто-густо замовчувати або приховувати правду", - зазначив секретар Київради.

Довгий наголосив на легітимності повного складу Київради.

"Ми маємо всі необхідні документи, докази і рішення судів, аби аргументувати легітимність більшості у міськраді. Переконаний, що й надалі узгоджено, без будь-яких публічних конфліктів Київрада може плідно працювати. Аби лиш депутати Верховної Ради від БЮТ на чолі з її лідером не заважали", - зазначив він.

"Офіційно попереджаю – нікому не вдасться використати трибуну Київради і прямий ефір для своїх провокацій. Нагадую – міська влада не налаштована на конфлікт і намагається знайти компроміс з будь-якого спірного питання і з будь-якою політичною силою", - запевнив Довгий.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...