Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка вже підготували фронт робіт для нової Ради

Понеділок, 11 червня 2007, 14:32

У секретаріаті президента Віктора Ющенка узгоджено законопроекти, що розглядатимуться новим складом парламенту.

7 червня у головній службі соціально-економічного розвитку секретаріату відбулась зустріч із членами ініційованої Ющенком робочої групи керівників райдержадміністрацій щодо внесення змін до законодавства, повідомляє прес-служба президента.

Узгоджено пропозиції про внесення змін до законів про державний бюджет на 2007 рік, про місцеве самоврядування, про місцеві держадміністрації, а також про концесії та про автомобільний транспорт.

Як сказано в повідомлені, документи передбачається подати від імені президента України після дострокових парламентських виборів та сформування нового складу Верховної Ради.

Робоча група підготувала пропозиції щодо ініціювання роботи уряду, зацікавлених міністерств та інших центральних органів виконавчої влади в плані внесення змін до законодавства про надра, закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти, про молоко та молочні продукти.

Зокрема, щодо надр йдеться про удосконалення дозвільної системи та підвищення тарифів "за самовільне користування надрами".

На виконання рішень наради у президента з головами місцевих держадміністрацій вже в червні поточного року почне працювати інформаційна система Тендерної палати в мережі Інтернет.

Як зазначає прес-служба президента, надання інформації про державні закупівлі, включення до каталогу учасників держзакупівель, тендерна документація учасникам торгів здійснюватимуться на безоплатній основі.

Також, йдеться у повідомленні, відповідно до постанови Кабінету міністрів від 12 травня поточного року, передбачено підвищення посадових окладів працівникам місцевих органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, прокуратури, судів.

Зараз триває робота робочої групи керівників місцевих держадміністрацій щодо удосконалення законодавства в економічній та соціальній сферах.

Робочу групу керівників райдержадміністрацій було утворено за результатами наради у президента з головами держадміністрацій щодо вирішення гострих соціально-економічних проблем у державі.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування