Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович хоче зробити з України "цукерку" за три роки

Понеділок, 11 червня 2007, 18:23

Кабінет Міністрів затвердив концепцію державної програми формування позитивного іміджу України на 2007-2010 роки.

Про це сказано в розпорядженні Кабміну № 379-р від 6 червня, повідомляють Українські новини.

У концепції визначено, що формування позитивного іміджу України є необхідним для забезпечення захисту її національних інтересів, дотримання стратегічного курсу на європейську інтеграцію, успішної конкурентної боротьби на міжнародному ринку збуту й інвестицій.

Для підвищення інформованості громадян іноземних держав про Україну необхідно забезпечити функціонування культурно-інформаційних центрів, здійснення супутникового мовлення в інформпросторі інших держав українською і іноземними мовами, включення вітчизняних телепередач у пакети програм, які транслюються за кордоном кабельними мережами.

Мета держпрограми формування позитивного іміджу України - організація органами виконавчої влади в 2007-2010 роках інформаційної кампанії із підвищення міжнародного авторитету України в сфері політики, економіки й культури.

Згідно із постановою, має бути розроблена стратегія інформаційної діяльності, здійснено комплекс заходів на основі ефективних форм інформаційно-роз'яснювальної роботи з урахуванням особливостей сприйняття України деякими категоріями громадян іноземних держав.

Згідно із постановою необхідно розширено відображати позитивні відомості про Україну в інформаційному просторі інших держав, створювати необхідну для цього інфраструктуру.

Має бути налагоджене співробітництво з неурядовими міжнародними й громадськими організаціями, активізувати інформаційно-роз'яснювальну роботу на території України, спрямовану на поліпшення розуміння громадянами її стратегічних зовнішньополітичних і зовнішньоекономічних напрямків діяльності.

Виконання програми розраховане на 4 роки, що є достатнім для одержання конкретних позитивних результатів у сфері зміцнення міжнародного іміджу України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування