Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович знову пропонує поговорити з Ющенком та Морозом?

Понеділок, 11 червня 2007, 19:34

Прем’єр Віктор Янукович впевнений, що політичну кризу в країні можна врегулювати винятково шляхом діалогу, дотримуючись Конституції та законодавства України.

Про це він заявив під час зустрічі з учасниками Міжнародного форуму "Євроатлантичне майбутнє України", повідомляє прес-служба Кабміну.

"Лише за наявності цих принципів суспільство стає зрілим. Головний результат - це верховенство права. А хто буде при владі - не має значення", - підкреслив Янукович.

Водночас він наголосив, що урядом виконані усі зобов’язання, передбачені заявою президента, голови Верховної Ради та прем’єра, зокрема, підготовлено необхідні зміни до бюджету щодо фінансування дострокових парламентських виборів, а також закони для проведення чесних і демократичних виборів.

Цей процес виконання домовленостей, передбачених заявою, перебуває на завершальному етапі і не залежить від Уряду, оскільки процедура складання повноважень належить до компетенції Верховної Ради", - зазначив Віктор Янукович.

На думку прем’єра, "нинішня політична криза має зробити владу більш зрілою, а політичні сили більш виваженими".

Прем’єр-міністр підкреслив, що вибори мають пройти демократично, відзначивши, що всі сторони єдині в думці про необхідність здійснення будь-яких кроків винятково в рамках закону.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування