Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У БЮТ розмахують листом про свою "смерть", який вирвали у Мартинюка

Вівторок, 12 червня 2007, 09:20

Перший заступник секретаря РНБО, представник БЮТ Олександр Турчинов стверджує, що 103 підписи на заявах про складання депутатських повноважень депутатами БЮТ підтверджено.

Про це він заявив в ефірі "5 каналу" в понеділок ввечері.

"Це лист який змушений був підписати керівник, (Володимир) Мартинюк, керівник відділення кадрів Верховної Ради. Бачите? Апарат Верховної Ради. Який пише і ви можете прочитати, що 103 підписи на заявах підтверджено", - показав Турчинов доказ.

"Це лист який ми змусили видати нам… Ми отримали цей офіційний лист управління кадрів Верховної Ради, що дійсно 103 заяви уже підтверджено, уже вони перевірили підписи, вони телефонували, запитували "власнуруч ми написали першу заяву?" Потім змусили написати другу заяву, люди написали другу заяву. І вони змушені були дати", - додав він.

Коментуючи колізію, що виникла із заявами про складання депутатських повноважень членами "Нашої України", Турчинов зазначив, що представники коаліції намагаються притягнути представників Партії промисловців і підприємців України до Верховної Ради.

"Вони пробують притягнути, користуючись складнощами чисто юридичними, які виникли навколо анулювання списку "Нашої України" і користуючись, скажімо, організованою групою зрадників у вигляді Партії промисловців і підприємців Кінаха, вони пробують притягнути їхніх представників до Верховної Ради", - сказав він.

На думку Турчинова, "саме тому вони вибірково, нахабно взяли і анулювали там 26 чи 28, як вони вважають, депутатів з "Нашої України".

"Чомусь не від БЮТ, а саме від "Нашої України" для того, щоби спробувати притягнути, нахабно, цинічно притягнути до Верховної Ради зрадників від Партії промисловців і підприємців Кінаха для того, щоб вони зайняли їх місце. От відкілля цифра там 26 чи 28, яку вони називають", - зазначив він.

"Тобто, це навіть не цинізм, це злочин, на який вони йдуть, щоб зірвати вибори", - наголосив Турчинов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...