Калашніков б’є не лише журналістів, а ще й УДОшників?

Вівторок, 12 червня 2007, 12:14

Начальник Управління державної охорони Валерій Гелетей заявляє, що під час інциденту у Генпрокуратурі 24 травня депутати від Партії регіонів побили співробітників УДО.

"Там порушено кілька кримінальних справ. Наприклад, встановлений факт биття співробітників УДО депутатами Калашніковим і сином пана Пшонки. А взагалі, за результатами аналізу відеоматеріалів, чітко встановлено шість депутатів, які наносять тілесні ушкодження співробітникам Управління держохорони", - сказав Гелетей в інтерв’ю газеті "День".

На питання, чи вірить він у те, що ці депутати понесуть відповідальність за свої дії, Гелетей відповів:

"Це справа честі всієї правоохоронної системи".

"Ви уявляєте собі почуття співробітників УДО? Адже вони тоді пережили колосальний психологічний стрес, знущання!", - додав він.

Коментуючи заяви депутатів від Партії регіонів про те, що це він їх побив у приміщенні Генпрокуратури, Гелетей сказав:

"Я дуже спокійно ставлюся до цих заяв, оскільки я бачив усе це зсередини. Вони сиділи, і, сміючись, кричали: "Арештувати Гелетея!" Хтось із них запитав: "А за що?" Після чого вони стали вигадувати, за що. І вигадали, мовляв, Гелетей побив депутатів. "Потерпілі", як ви розумієте, знайшлися відразу. Але я спокійний, адже всі мої дії знімалися на відеокамери, де чітко й ясно видно хто й кого бив".

Гелетей також заявив, що на президента Віктора Ющенка чиниться психологічний тиск.

"Ну ви ж розумієте, що президенту погрожують не особисто, оскільки в нього дуже професійна й надійна служба охорони. Це робиться дуже професійно. А яка мета? Мені здається, це бажання психологічно давити на президента, досягти того, щоб він постійно перебував у стані страху", - сказав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News