Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороза перевірятиме КРУ?

Вівторок, 12 червня 2007, 12:49

"Наша Україна" має наміри звернутися до Контрольно-ревізійного управління з проханням перевірити нецільове використання коштів Верховною Радою.

Про це заявила на брифінгу депутат 5 скликання від "Нашої України" Ксенія Ляпіна.

Вона нагадала, що на даний момент Верховна Рада є неправомочною, тому не може використовувати кошти державного бюджету на забезпечення свого функціонування.

"Ми звернемося зараз до компетентних органів, зокрема до КРУ з проханням перевірити витрати бюджетних коштів, зокрема на трансляцію (засідань ВР), обслуговування, на всі ті функції, які насправді верховна рада вже втратила", - зазначила вона.

Ляпіна наголосила, що вищевказані кошти є державними.

"Це не приватні кошти Мороза, Мартинюка, чи когось іншого. Вони мають витрачатися лише згідно з державним бюджетом", - наголосила вона.

При цьому Ляпіна висловила думку, що ЦВК не може ефективно працювати через постійних тиск, який чиниться на неї з боку зокрема голови ВР та його першого заступника.

"Вони вчиняють політичний тиск на ЦВК, ц відповідно впливає на членів ЦВК. Вони починають ділитись на бажаних коаліції і небажаних. Все це може просто призвести до того, що робота ЦВК не буде такою ефективною як хотілося б", - сказала вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...