Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" збирається обійтися без "заморських зайд"

Вівторок, 12 червня 2007, 13:16

"Наша Україна" не залучатиме до розробки передвиборчої програми партії іноземних фахівців, а напише "справжню народну програму" у процесі спілкування з людьми.

Про це заявив заступник голови партії Зиновій Шкутяк, повідомляє прес-служба "Нашої України".

"На відміну від інших політичних сил, ми не залучаємо до розробки програми партії іноземців, бо вони геть відірвані від української дійсності", - зазначив він.

"Ці заморські зайди пишуть популістські речі, які лишаються пустою балаканиною, хоча на виборах і можуть додати 1-2 відсотки", - додав Шкутяк.

За його словами, програма "Нашої України" буде "повноцінною та масштабною".

"Наша команда побуває у всіх куточках України й тісно поспілкується з людьми. Програма "Нашої України" буде написана з людьми і для людей, тому це буде справжня народна програма", - наголосив заступник голови партії.

"Ми принципово відмежовуємося від послуг заморських "спеців", тому що краще, аніж народ, проблеми України та шляхи їх розв’язання знати ніхто не може", - додав Шкутяк.

Як відомо, блоки партій "Наша Україна", "Народна самооборона" та "Рух – Українська правиця" завершують переговори про формування єдиного блоку, який має робочу назву "Наша Україна – Народна самооборона".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування