Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович зранку нашепотів Ющенку, що він готується до виборів

Вівторок, 12 червня 2007, 14:32

Прем'єр Віктор Янукович запевнив президента Віктора Ющенка, що його політична сила готується до позачергових виборів Верховної Ради.

Про це Ющенко сказав журналістам у ході відвідування міжнародної виставки-ярмарку "Агро-2007", повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

Ющенко відзначив, що в нього зранку у вівторок відбулося кілька розмов із прем'єром, які засвідчили підготовку Партії Регіонів до виборів.

"Те, що зранку відбулося кілька розмов із прем'єром, свідчить, що Партія регіонів проводить передвиборну підготовку, яка забезпечує необхідні процедурні рішення, щоб політична сила була готова до виборчих дій", - сказав Ющенко.

Відповідаючи на питання журналістів, чому вони з прем'єром уникають з'являтися одночасно на офіційних заходах, чи не свідчить це про ворожість між ними, Ющенко відповів, що це обумовлено діловою етикою.

Свої відносини з Януковичем він охарактеризував позитивно.

Водночас, говорячи про врегулювання політичної кризи, Ющенко висловив побажання, щоб Янукович і спікер Олександр Мороз були більш послідовними у своїх діях.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...