Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ахметов організував цілий фонд для "підказок" Януковичу

Вівторок, 12 червня 2007, 19:17

За ініціативою бізнесмена, члена фракції Партії регіонів Рината Ахметова створено фонд "Ефективне управління".

Згідно з прес-релізом, діяльність фонду сфокусована на проектах і програмах, спрямованих на довгостроковий розвиток України, підвищення конкурентноздатності української економіки, поліпшення якості життя українців.

Місія фонду – об'єднання провідних українських і закордонних фахівців для незалежної розробки практичних рекомендацій уряду, що сприятимуть стійкому розвитку України.

Фонд представляє собою "мозковий центр, головна задача якого – не впливати на економічну політику в країні, а допомагати виконавчій владі формувати її з урахуванням світової практики, як це роблять провідні аналогічні центри у світі: Фонд Карнегі, Інститут Брукінгса, Cato Institute, Adam Smith Institute та інші у своїх країнах".

"Фонд не підмінює собою виконавчу владу, а є інтелектуальним і аналітичним ресурсом для неї", - зазначається в релізі.

"Рішення про впровадження і використання продуктів фонду приймають органи виконавчої влади, відповідальні за реалізацію економічної політики і стратегії України", - додається в повідомленні.

Прес-служба стверджує, що "діяльність фонду буде абсолютно прозорою і має на увазі публічне обговорення проектів, у своїй діяльності фонд буде керуватися перевіреними світовою практикою підходами".

Крім того "діяльність фонду жодним чином не перетинається з діяльністю благодійного фонду "Розвиток України", що займається винятково благодійними і соціальними проектами".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування