"Наша Україна" оголосила Морозу війну

Вівторок, 12 червня 2007, 20:24

Партія "Наша Україна" заявляє про намір звернутися до суду у зв'язку з діями голови Верховної Ради Олександра Мороза, керівника апарату ВР та апарату ВР в ситуації із складанням повноважень її депутатами.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні президії партії у вівторок, повідомляє прес-служба "Нашої України".

Підставою для позову "Наша Україна" називає "неправомірні дії Мороза, керівника апарату ВР та апарату ВР щодо невиконання конституційних вимог, затверджених рішенням міжпартійного з'їзду блоку "Наша Україна" від 2 червня щодо складання депутатських повноважень".

Крім того відповідне рішення "президія ухвалила після того, як обговорила ситуацію, що склалася з зачитуванням заяв екс-спікером ВР Морозом та невидачею трудових книжок всім депутатам, котрі склали депутатські повноваження", додається у повідомленні.

Крім того під час засідання президії розглядалося питання перебігу переговорів про створення блоку в форматі "Наша Україна – Народна Самооборона – Правиця".

На президії було ухвалене рішення про те, що в назві виборчого блоку має бути обов'язково присутня назва "Наша Україна".

Саме з таким рішенням президії лідер "Нашої України" В'ячеслав Кириленко продовжить переговори з майбутніми партнерами по блоку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування