Київські парковки змусили скоритися Антимонопольному комітету

Вівторок, 12 червня 2007, 22:05

Госпсуд Києва відмовив чотирьом столичним райпарксервісам у позовах про визнання недійсним рішення Київського міськтериторіального відділення Антимонопольного комітету, згідно з яким вони мали сплатити штраф і привести тарифи на послуги до економічно обґрунтованого рівня.

Раніше Київське тервідділення Антимонопольного комітету оштрафувало десять райпарксервісів столиці на загальну суму 123,5 тис. грн., повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу АМК.

Однак КП "Райпарксервіс", КП "Печерськпарксервіс", КП "Голосіївпарк-сервіс" і КП "Дніпропарксервіс" оскаржили це рішення в Госпсуді Києва. У свою чергу, суд повністю відмовив цим підприємствам у позовах.

Таким чином, ці райпарксервіси повинні сплатити 68 тис. грн. штрафу й встановити обґрунтовані тарифи, відзначає прес-служба.

За її даними, КП "Деснянськпарксервіс", КП "БЕАГ Дарницького району", КП "Поділпарксервіс" і КП "Солом'янка-автопарк-сервіс" не тільки визнали порушення, але і повністю сплатили 21,5 тис. грн.. штрафу в держбюджет.

Водночас, тервідділення розстрочило сплату 34 тис. грн.. штрафу КП "Транспортсервіс" і КП "Автопарк-Сервіс", що повинні повністю сплатити цю суму протягом п'яти місяців.

У повідомленні також відзначається, що вартість години паркування одного автомобіля на майданчиках райпарксервісів, що виконали рішення Київського тервідділення АМК, на даний час складає 1 грн.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування