Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвокат Кушнарьова переконаний у вбивстві депутата

Середа, 13 червня 2007, 13:05

Адвокат покійного Євгена Кушнарьова В'ячеслав Стовба стверджує, що народного депутата вбили і заявляє про перегляд обставин інциденту.

В ефірі 5 каналу адвокат заявив, що Дмитро Завальний, якого обвинувачено в убивстві з необережності, не міг бачити Кушнарьова з місця, з якого Завальний начебто здійснив постріл.

"До цього висновку приводять матеріали слідства… Дмитро Валерійович свою провину категорично заперечує", - сказав Стовба, звернувши увагу на відтворення самим обвинуваченим обстановки і обставин події.

Коментуючи обставини інциденту, відтвореного за словами Завального, адвокат звернув увагу, що "з того місця, з якого Завальний нібито робив постріли, не видно місця, того номера, говорячи мисливською мовою, на якому знаходився Євген Петрович".

"Правила полювання забороняють за таких обставин взагалі проводити будь-які дії по враженню, тобто постріли на ураження", - пояснив Стовба.

Також адвокат повідомив, що перед слідством наразі стоїть питання, що потрібно виходити не з суб'єктивних, натомість з об'єктивних обставин: характеру поранення, вхідного та вихідного отворів, їхньої характеристики.

Крім того Стовба заявив, що зараз проводиться моніторинг мобільного зв'язку місцевості і це має вказати на місце трагедії об'єктивніше:

"За клопотанням потерпілої сторони, і прокуратура погодилась з цим, проводиться моніторинг мобільного зв'язку місцевості, який вкаже і на місце події більш об'єктивно, ніж за словами учасників події, які є одночасно свідками, і на час поранення Євгена Петровича, як скоро буде відтворено і доведено початок інтенсивності розмов мобільним зв'язком".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування