Ющенко закликав опозицію воювати за кожен відсоток, щоб створити коаліцію

Середа, 13 червня 2007, 14:41

Президент Віктор Ющенко заявляє, що є прихильником створення коаліції демократичних сил після дострокових парламентських виборів.

"Сьогодні найбільше, чого потребує українське суспільство – це коаліція демократичних сил. Зробити всі чесні уроки з того, що було, пройти етап політичних прощ і вибачень, стати плечем до плеча один одному, потурбуватися за кожен відсоток демократичної коаліції", - сказав Ющенко на прес-конференції у середу.

Він зазначив, що об’єднання багатьох демократичних сил у майбутню коаліцію "значно ускладнює політичний динамізм", проте висловив переконання, що "український демократичний фронт" не може дозволити втратити хоча б один відсоток голосів виборців.

Ющенко висловив переконання, що ключовою метою у виборчій кампанії має стати об’єднання всіх українських демократичних сил.

"Я думаю, що головна мета президента і політиків є продемонструвати політичним силам, які можуть принести і закріпити демократичні засади української політики, як навчитися за деревами бачити ліс, як побачити мету вас об’єднати", - сказав він.

"Для демократичних сил ключовим питанням має бути, як зібрати у свої лави кожну політичну силу. Я радив своїм політичним партнерам не ігнорувати позицію будь-якого демократичного партнера..., триматися одне одного, бути консолідованими", - додав президент.

Він закликав демократичні сили "сфокусуватися виключно на перемогу".

"А потім буде етап формування політичних цілей, пріоритетів, коаліції, уряду", - додав Ющенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування