Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Львова хочуть відібрати Євро-2012?

Середа, 13 червня 2007, 16:32

Деякі фінансово-промислові групи тиснуть на Федерацію футболу України і Кабінет міністрів, щоб перенести матчі групового турніру Чемпіонату Європи з футболу 2012 року із Львова в інші міста.

Про це заявив голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник під час проведення сесії Львівської облради, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Деякі фінансово-промислові групи тиснуть на Кабмін і ФФУ, щоб перетягнути матчі Євро-2012 зі Львова", - сказав він.

За словами Олійника, це представники тих міст, що не потрапили в список основних міст, де будуть проводитися матчі фіналу Євро-2012: "Ці групи роблять усе, щоб переорієнтувати Євро-2012 на резервні міста".

Голова львівської облдержадміністрації заявив, що він зробить усе, щоб цього не сталося, оскільки проведення матчів фіналу Євро-2012 у Львові є для нього справою честі.

Олійник також пообіцяв, що під час підготовки до Чемпіонату Європи в економіку Львова й області можна залучити до 3 млрд. дол. інвестицій, а всі конкурси будуть проводитися відкрито і прозоро.

"Усі проекти відносно Євро-2012 будуть розміщені на веб-сайті облдержадміністрації і кожний зможе з ними ознайомитися", - відзначив голова облдержадміністрації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...