ОПОЗИЦІЯ З ПЛЮЩЕМ "ЗАБЛОКУВАЛИ" МОРОЗА

Четвер, 14 червня 2007, 10:29

Засідання Верховної Ради у четвер було розпочато із запізненням у 20 хвилин через зустріч голови Верховної Ради Олександра Мороза з секретарем РНБО Іваном Плющем, лідером БЮТ Юлією Тимошенко та лідером "Нашої України" В'ячеславом Кириленком.

Крім того під час розмови був присутній віце-спікер Адам Мартинюк, повідомила член фракції партії регіонів Ганна Герман.

Водночас, за її словами, група депутатів від "Нашої України" стояла у приймальні Мороза.

Герман зазначила про існування інформації про те, що нібито "нашоукраїнці" мали намір блокувати кабінет спікера, однак депутат додала, що вона особисто перевірила це повідомлення, яке "не підтвердилося".

"Мороз казав, що всі, хто хочуть забрати свої трудові книжки, можуть звернутися до відділу кадрів. Однак вони продовжують стояти. Очевидно, депутати прийшли з іншою метою", - сказала Герман.

Крім того вона звернула увагу на присутність під час розмови з головою ВР секретаря РНБО: "Очевидно, Плющ вступив в опозицію".

О 10.20 до зали засідань зайшов віце-спікер Мартинюк і повідомив, що засідання запізнилось через те, що низка колишніх депутатів "качають права, яких не мають".

Він нагадав, що спікер оголосив про припинення повноважень 79 депутатів. "Ґвалтом кричать, що не хочуть працювати, роблять піар навколо трудових книжок, а з 29 членів "Нашої України" забрали їх лише 17, а з 50 бютівців - жоден", - поскаржився Мартинюк.

О 10.30 на засіданні також з'явився сам спікер Мороз.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування