Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз "розправився" з Тимошенко і вигнав Ющенка

Четвер, 14 червня 2007, 12:10

Голова Верховної Ради Олександр Мороз зачитав на засіданні парламенту по 7 заяв про складення депутатських повноважень від членів БЮТ та блоку "Наша Україна".

Так, у четвер були зачитані заяви бютівців Євгена Константинова, Олега Радковського, Арнольда Радовця, Олександра Рябеки, Юлії Тимошенко, Миколи Томенка та Олени Шустік.

Свої заяви депутати від БЮТ аргументували метою "надання президенту додаткових підстав для дострокового припинення повноважень Верховної Ради".

Водночас у заявах депутатів від "Нашої України" вказувалося: "Підтримуючи указ президента, вважаючи неможливим продовження діяльності дискредитованого складу Верховної Ради, заявляю про свій вихід із фракції "Наша Україна".

Так, у четвер Мороз зачитав заяви Олексія Кучеренка, Катерини Левченко, Миколи Мартиненка, Анатолія Матвієнка, Олександра Третьякова, Олександра Омельченка та Миколи Яковини.

Через 15 хвилин Мороз зачитав ще 10 заяв про вихід з фракції членів БЮТ та 2 – "Нашої України".

Від бютівців були зачитані заяви Миколи Баграєва, Андрія Веревського, Анжеліки Лабунської, Володимира Макієнка, Олени Мостіпан, Григорія Немирі, Сергія Пашинського, Віктора Таран-Терена, Віталія Чепиноги та Віталія Чудновського.

Від "Нашої України" Мороз зачитав заяви Олександра Бондара та Петра Ющенка.

Таким чином станом на четвер, 14 червня, у Верховній Раді зачитано 105 заяв про вихід з фракції депутатів від опозиції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування