Перевірки КРУ нашкребли шість справ на МВС Луценка і Цушка

Четвер, 14 червня 2007, 12:18

Генпрокуратура порушила шість кримінальних справ за результатами перевірок, проведених контрольно-ревізійним управлінням в системі МВС.

Про це сказано в прес-релізі, поширеному в четвер.

Як зазначається в документі, завершується підготовка матеріалів по чотирьом кримінальним справам, готується подання ще по кількох десятках епізодів протизаконної діяльності.

"Всього ревізіями підприємств в системі МВС виявлено недоотримання ресурсів, порушень чинного законодавства при проведенні видатків, нестач, отримання доходів за непередбаченими нормативно-правовими актами, джерелами надходжень. Очікувані втрати та інші порушення на загальну суму понад 1,6 млрд. гривень", - зазначається в повідомленні.

Зокрема, при наданні підприємствами та госпрозрахунковими установами, створеними МВС та його підрозділами, благодійної допомоги органам МВС та іншим суб’єктам встановлено порушень на суму близько 30 млн. гривень.

Також КРУ виявило заборгованість структур МВС за інвестиційними договорами на будівництво житла, укладеними у минулі роки, на суму 63,6 млн грн..

За результатами проведених перевірок органами КРУ складено 684 протоколи на винних осіб про адміністративні правопорушення.

На даний час відшкодовано 18,8 млн гривень збитків, усунуто фінансові порушення, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 338,3 млн. гривень.

До правоохоронних органів для реагування передано матеріали 392 ревізій.

Ревізія проведена в період з 1 січня 2005 до 1 січня 2007 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування