У Партії регіонів буде новий слоган - "тому що мобільні"?

Четвер, 14 червня 2007, 12:48

Як тільки виникнуть законні підстави для проведення виборів, Партія регіонів буде відразу готова до них.

Про це кореспондентові Ліги повідомила член парламентської фракції Партії регіонів Ганна Герман.

За її словами, Партія регіонів є "дуже мобільною політичною силою".

Зокрема, вона уточнила, що у вищевказаному випадку Партія регіонів зможе швидко скликати з'їзд, визначити стратегію, формат, людей, що ввійдуть у першу п'ятірку і виборчий список.

"Але все це ми зробимо тільки після того, як з'являться законні підстави для проведення дострокових виборів. Оскільки будь-яка зачіпка, будь-який поступок можуть потім послужити для скасування результатів виборів і проведення ще одних перевиборів. А ми цього допустити не можемо. Ми повинні чітко відслідковувати процедуру", - підкреслила політик.

У той же час, за її словами, говорити про те, що Партія регіонів не починала абсолютно жодної підготовки до виборів, було б "перебільшенням".

"Кожна партія повинна бути постійно готовою до виборів. Політична сила не є такою, якщо її можна заскочити зненацька. Нас зненацька не заскочиш, ми дуже швидко мобілізуємо свої сили і готові до будь-якого розвитку ситуації", - відзначила "регіонал".

Разом з тим, парламентарій уточнила, що жодних офіційних речей із приводу підготовки до дострокових виборів Партія регіонів не проводила.

"Наприклад, проведення політрад на цю тему, з'їздів, офіційних розмов про це, формування списків – усього цього ми ще не робили, оскільки не бачимо законних основ", - підсумувала Герман.

5 червня президент Віктор Ющенко підписав Указ "Про призначення позачергових виборів у Верховну Раду" на 30 вересня 2007 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування