Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" вже зібрались посадити недепутата Тимошенко до в'язниці

Четвер, 14 червня 2007, 13:01

Заступник лідера фракції Партії регіонів Василь Кисельов не виключає, що після позбавлення повноважень лідер БЮТ Юлія Тимошенко може бути притягнута до кримінальної відповідальності.

"Я думаю, що не виключено, що ми поставимо питання про її відповідальність за ті порушення закону, які вона свого часу зробила", - сказав він журналістам в кулуарах ВР в четвер.

Водночас він не став деталізувати, за які саме злочини має намір притягнути Тимошенко, і зазначив, що оголосить це у відповідній заяві фракції з трибуни найближчим часом.

"Ми підготуємо звернення до Генпрокуратури. Зробимо офіційне звернення з трибуни ВР і подивимось на реакцію. Є матеріали, які треба, щоб прокуратура підтвердила", - зазначив Кисельов.

Коментуючи роботу ЦВК, Кисельов наголосив, що згідно з її регламентом, головуючий має збирати засідання на вимогу однієї третини її складу.

"І тим, що Шаповал сьогодні зриває засідання комісії через відсутність кворуму, він показує дуже поганий приклад, бо коли буде потрібно розпочати передвиборчу процедуру, він може наштовхнутися на подібне: ті члени ЦВК, які не бажають, можуть заблокувати цей процес так само за допомогою відсутності кворуму", - зазначив він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування