Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко попросила не демонізувати "нещасного" Мороза

Четвер, 14 червня 2007, 13:59

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що її блок проводитиме передвиборчу агітацію на дострокових парламентських виборах зі старими гаслами.

"Я не зможу порадувати вас нічим новим", - сказала Тимошенко на питання журналістів про піар-складову блоку на дострокових виборах.

Вона наголосила, що дострокові вибори є невідворотними: "Вже ні в кого не виникає сумнівів, що вибори будуть 30 вересня".

Тимошенко також не думає, що Центрвиборчком зможе зірвати дострокові вибори: "Я вірю в керівника ЦВК як в людину честі, яка не здасть Конституцію і закон, і не поступиться за хабарі".

Лідер БЮТ скептично оцінює можливість того, що голова Верховної Ради Олександр Мороз зможе заблокувати підготовку виборів на рівні ЦВК, вимагаючи реєстрації нових депутатів від партії Анатолія Кінаха замість тих, що вибули.

"Бога ради, не демонізуйте! Мороз – літня, нещасна людина, яка зрадила свою партію", - зазначила Тимошенко.

Вона також нагадала, що Янукович у середу погрожував звільнити Анатолія Кінаха з посади міністра економіки, що, на думку лідера БЮТ, може викликати образу з боку ПППУ.

Крім того Тимошенко повідомила, що на виборах 30 вересня перша п'ятірка її блоку залишиться такою, як у варіанті, коли блок готувався до дострокових виборів 27 травня.

Як відомо, на з'їзді була ухвалена п'ятірка, до якої увійшли Юлія Тимошенко, Олександр Турчинов, Микола Томенко, Йосип Вінський та Андрій Шевченко.

Також Тимошенко попередила, що з'їзд БЮТ позбавив депутатських повноважень частину своїх представників у Київраді:

"Сьогодні корумпований Черновецький з корумпованим молодшим Довгим і корумпованим судом винесли ухвалу (яка зупиняє рішення з'їзду БЮТ), але ця бумажка нічого не міняє. Всі рішення, які Київрада прийме в цьому складі, будуть оскаржені у суді".

Вона повідомила, що в разі дострокових виборів мера Києва "наш блок і наша сила будуть виставляти свого кандидата".

Як відомо, на виборах 2006 року від БЮТ ніхто на мера столиці не балотувався.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування