Тимошенко хліб не їсть, але страждає

Четвер, 14 червня 2007, 14:06

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко звинувачує керівництво уряду у змові з монополістами, що призвело до зростання цін на бензин та хліб.

"Різке зростання цін на бензин і дизпаливо є наслідком змови уряду і монополістів. Надприбутки, які вони отримують, зараховуються монополістам і урядовцям", – сказала Тимошенко на брифінгу в Києві.

"Партія регіонів відчуває, що скоро відійде від влади, тому монополісти діляться з урядовцями, коли піднімають ціни", - додала Тимошенко.

Вона також звернула увагу, що Янукович звинуватив міністрів Кінаха, Слауту і Мельника у зростанні цін на хліб і борошно.

"Я хочу нагадати Януковичу, що всі ці люди не є учасниками змови між монополістами і керівництвом уряду", - підкреслила Тимошенко.

"Уряд не контролює ціни, а Янукович, враховуючи відсутність освіти, не розуміє, що відбувається в економіці", - додала Тимошенко.

Вона заявила, що "реальний стан життя людей знизився на 13 відсотків, а це значить, що уряд катастрофічно не справляється зі своїми обов‘язками".

Тимошенко заявила, що звернулася з листом до президента Ющенка, секретаря Ради безпеки Плюща та керівництва СБУ з вимогою вплинути на ситуацію.

"Треба терміново підключатися, враховуючи, що цей уряд є неспроможним", - додала Тимошенко.

Відповідаючи на питання журналістів, як зростання цін на хліб відбилося на ній, Тимошенко відповіла: "Я взагалі хліб не їм. Але у нас багато людей, які внаслідок політики Януковича їдять тільки хліб".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування