Янукович віддав Ющенку будинок на Грушевського

П'ятниця, 15 червня 2007, 11:33

Кабінет міністрів передав Державному управлінню справами будинок Міністерства охорони здоров'я по вулиці Грушевського, 7, у Києві.

Про це йдеться в розпорядженні Кабміну "Про передачу будинків у Києві" від 13 червня.

Згідно із документом, Кабмін прийняв пропозицію Держуправління справами, погоджене з Міністерством здоров’я, і передав Держуправлінню будівлі по вул. Грушевського, 7.

Кабмін доручив Мінздоров’ю і Держуправлінню справами внести пропозиції щодо фінансування витрат, пов'язаних із переміщенням Мінздоров’я та установ, що знаходяться в управлінні ДУСі, а також проведенням ремонту приміщень.

Цим же розпорядженням Кабмін визнав таким, що втратив чинність, своє попереднє розпорядження про передачу будівлель в управління Держуправління справами від 25 травня 2006 року.

У квітні 2005 року Кабмін доручив Мінздоров’ю в місячний термін звільнити будівлю міністерства по вулиці Грушевського у Києві, повідомляє "Обком" із посиланням на "Українські новини".

Раніше президент Віктор Ющенко, будучи кандидатом у президенти заявляв, що хоче перенести Адміністрацію президента з вулиці Банкової в Києві в інше місце у випадку обрання його президентом.

Наступного дня після інаугурації він створив замість Адміністрації Секретаріат президента, що розмістився в тому ж будинку на вулиці Банкова, 11, у Києві, де раніше розміщувалася Адміністрація.

Після цього Ющенко заявив про бажання розмістити резиденцію президента в Києві в будинку Мінздоров’я.

На думку Ющенка, це дозволило б створити у Києві так званий політичний центр із Кабміну, Верховної Ради, Маріїнського палацу і будинку Мінздраву.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування