Азаров традиційно перевів "стрілки" на Тимошенко. Тепер через хліб

П'ятниця, 15 червня 2007, 11:55

Перший віце-прем'єр Микола Азаров вважає, що депутати від блоку Юлії Тимошенко, які володіють великими хлібопекарськими підприємствами, причетні до підвищення цін на хліб у регіонах.

Про це він повідомив на нараді в Кабінеті Міністрів щодо підвищення цін на хліб і нафтопродукти, повідомляють Українські новини.

Азаров зазначив, що тепер ажіотаж із приводу неспроможності уряду впоратися з підвищенням цін на хліб піднімають депутати, що представляють БЮТ.

"А давайте-но ми подивимося серед політиків, що представляють блок Юлії Тимошенко, чи не знайдемо ми там власників великих хлібопекарських комбінатів й інших персонально відповідальних за необґрунтоване підвищення цін на хліб?", - спитав він.

Азаров звернувся до лідера БЮТ Юлії Тимошенко із проханням розібратися із представниками свого блоку.

"Нехай вона розбереться зі своїми народними депутатами, які володіють борошномельною галуззю й хлібопекарськими підприємствами", - сказав перший віце-прем'єр.

Він у черговий раз підкреслив, що уряд вважає підвищення цін на хліб необґрунтованим, і натякнув, що коливання цін вигідне окремим політикам.

"Як завжди, на об'єктивні обставини накладається політика й суб'єктивні обставини. Намагаються створити проблему там, де її немає. Немає об'єктивних підстав для підвищення цін на хліб ні на півпроцента, ні на 1%, ні, тим більше, на 5 або 6%", - сказав він.

Азаров доручив керівникам профільних міністерств і відомств, а також керівникам областей вивчити кожен окремий випадок підвищення ціни й доповісти про результати уряду.

Як відомо, взимку Азаров звинувачував уряд Юлії Тимошенко у підвищенні тарифів на житлово-комунальні послуги.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...