Депутати Черновецького подарували бізнесменам 30 гектар Оболоні?

П'ятниця, 15 червня 2007, 12:30

Київська міська рада віддала трьом комерційним структурам близько 30 га землі рекреаційної зони біля затоки Собаче гирло на Оболоні.

Таке рішення було ухвалено на останньому пленарному засіданні, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Так, Київрада передала ТОВ "Вектор СК" земельну ділянку площею 15,94 га для будівництва культурно-оздоровчого центру, туристичного містечка і спортивних установ на вулиці Прирічній біля затоки Собаче гирло в Оболонському районі.

Ще одним рішенням Київрада передала 9,05 га ТОВ "Акватіка ХХ" для будівництва спортивного комплексу, тенісних кортів, футбольних і баскетбольних майданчиків, зони відпочинку і дитячих майданчиків також біля затоки Собаче гирло.

Крім того, Київрада ухвалила рішення про виділення ТОВ "Явір-плюс" земельної ділянки на Оболоні біля затоки Собаче гирло для будівництва житлово-адміністративного комплексу з приміщеннями громадсько-торговельного призначення і паркінгами.

Останнє рішення депутати проголосували за відсутності самого проекту рішення.

За даними фракції БЮТ, ТОВ "Явір-плюс" виділено ділянку площею від 12 до 16 га.

Усі три ділянки вилучені з користування комунального об'єднання "Київзеленбуд".

Київрада також продала 4 земельні ділянки загальною площею 4,2 га на суму 66,11 млн. грн.

Так, було продано: ВАТ "Київський холодокомбінат N2" - 2,8 га в провулку Червоноармійському, 3 (Голосіївський р-н) для експлуатації комплексу будинків і споруд за 45,78 млн. грн.

ТОВ "Компанія "Етрекс" - 1,08 га на проспекті Перемоги, 119 (Святошинський р-н) для будівництва офісно-торгово-розважального комплексу за 10,95 млн. грн.

Українсько-бельгійсько-ізраїльському СП "Арго Трейдінг Лтд" Київрада продала дві ділянки: 0,06 га на вул. Хрещатик, 50 (Шевченківський р-н) за 3,1 грн. і 0,26 га на вул. Ямській, 34-36 (Голосіївський р-н) за 6,28 млн. грн.

Призначення ділянок – для експлуатації адміністративного будинку і складської бази.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування